Λάδι Αχιλλέας (Yarrow Oil)

Το λάδι Αχιλλέας (Yarrow Oil) προκύπτει με απόσταξη από τα αποξηραμένα μέρη του φυτού Achillea Millefolium και φημίζεται για την ισχυρή επουλωτική του δράση στους δερματικούς ιστούς.
Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε τανίνες και φλαβονοειδή θεωρείται ισχυρό στυπτικό, αντιμικροβιακό και αντιμυκυτιασικό και έχει την ιδιότητα να σταματά άμεσα τις αιμορραγίες , καθώς επιβραδύνει τη πήξη του αίματος. 
Έχει ευεργετική επίδραση όταν εφαρμόζεται σε πληγές, εγκαύματα, ακμή, δερματίτιδες, καθώς και σε περιπτώσεις φλεβίτιδας και αιμορροΐδων. Είναι επίσης κατάλληλο για την αντιμετώπιση και τη πρόληψη των πανάδων, των ραγάδων και λόγω της τόνωσης που προσφέρει στο κυκλοφορικό αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη κυτταρίτιδα.
Όταν εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής ενισχύει τους θύλακες των τριχών προλαμβάνοντας την απώλεια μαλλιών. Επιπλέον, είναι ευεργετικό σε περιπτώσεις ουλίτιδας, καθώς αναστέλλει την αιμορραγία και συσφίγγει τα χαλαρωμένα ούλα.
Διατηρεί το δέρμα απαλό και νεανικό απαλλαγμένο από ξηρότητα, ρωγμές και σημάδια απομακρύνοντας τις τοξίνες, αναγεννώντας τους ιστούς του και ενυδατώνοντας το βαθιά.
Χρησιμοποιείται ως καλλυντικό σε σαμπουάν, αναπλαστικές κρέμες και λοσιόν, αλλά και σε συνδυασμό με άλλα έλαια που ισχυροποιούν τη δράση του, όπως το λάδι Καλέντουλας και το έλαιο Αγριου Τριαντάφυλλου.